22 marraskuu, 2017

Tietoja meistä

Tilamme sijaitsee Töjbyssä, noin 65 kilometriä Vaasasta etelään.

Ulf ja Tuula Granö perustivat Granös Grönsaker Ab:n vuonna 1996. Aluksi viljelimme kurkkuja koko tilan silloisella 6 000 m2:n alueella.

Uuden kokeileminen on kiinnostanut meitä koko ajan. Vuosien mittaan olemme kokeilleet erilaisia vihanneslajikkeita, erikoisempiakin. Vuonna 2002 siirryimme kasvattamaan kirsikkatomaatteja kaikissa kasvihuoneissamme.

Vuonna 2007 laajensimme tilaa 6 000 m2:n lisärakennuksella. Meillä on nyt kuusi kasvihuonetta, joiden yhteispinta-ala on 12 000 m2.

Vuonna 2015 perheen tytär Emma ja hänen miehensä Sebastian tulivat töihin kasvihuoneille, ja yrityksessä onkin pian edessä sukupolvenvaihdos. Samana vuonna avasimme kasvihuoneiden yhteyteen pihamyymälämme.

Tammikuusta 2016 lähtien viljely on ollut ympärivuotista. Pieni osa alasta on edelleen kausiviljelykäytössä. Nykyisin kasvihuoneissamme kasvatetaan tomaattia, kirsikkatomaattia ja erikoistomaatteja. Työvoiman vaihtuvuus on pientä, minkä vuoksi henkilöstömme on osaavaa, heillä on pitkä kokemus ja he viihtyvät työssään.

Puhtaasti kotimainen
Yrityksemme on Laatutarha-auditoitu ja hyväksytty käyttämään Puhtaasti kotimainen -sirkkalehtimerkkiä. Meillä on myös SMAK-sertifikaatti ja täytämme Sigill Kvalitetssystem AB:n IP Kasvikset Perussertifiointi -standardin tuotantoehdot.

puhtaastirent-ny